Català | Castellano
logo

Avís legal

Jaume Solé Refrigeració, S.L.
NIF:B25541251
Avda. Pla d'Urgell, 17
MIRALCAMP (25242)

Tots els continguts del lloc web Jaume Solé Refrigeració, S.L. —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Jaume Solé Refrigeració, S.L. , bé de societats del grup al qual Jaume Solé Refrigeració, S.L. pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Jaume Solé Refrigeració, S.L. és propietat exclusiva de Jaume Solé Refrigeració, S.L. i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Jaume Solé Refrigeració, S.L. és de Jaume Solé Refrigeració, S.L. o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Jaume Solé Refrigeració, S.L. o dels seus proveïdors.

Jaume Solé Refrigeració, S.L. i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Jaume Solé Refrigeració, S.L. són marques protegides per Jaume Solé Refrigeració, S.L. . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Jaume Solé Refrigeració, S.L. (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Jaume Solé Refrigeració, S.L. constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Jaume Solé Refrigeració, S.L. es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Jaume Solé Refrigeració, S.L. es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Jaume Solé Refrigeració, S.L. com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Jaume Solé Refrigeració, S.L. no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Jaume Solé Refrigeració, S.L. no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Jaume Solé Refrigeració, S.L. .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Jaume Solé Refrigeració, S.L. inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Jaume Solé Refrigeració, S.L. no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Jaume Solé Refrigeració, S.L. no implica que Jaume Solé Refrigeració, S.L. l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Jaume Solé Refrigeració, S.L. es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Jaume Solé Refrigeració, S.L..

Jaume Solé Refrigeració, S.L. exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Jaume Solé Refrigeració, S.L. o de webs de tercers.

Jaume Solé Refrigeració, S.L. no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Jaume Solé Refrigeració, S.L..

El contingut del web de Jaume Solé Refrigeració, S.L. únicament és aplicable a territori espanyol.

Jaume Solé Refrigeració, S.L. garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Jaume Solé Refrigeració, S.L.. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Jaume Solé Refrigeració, S.L. , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Jaume Solé Refrigeració, S.L. enviant un e-mail.